lipolimat@gmail.com

Catering

Vi tilbyr catering til private og bedrifter.

Lipoli tilbyr Catering. Tenk å få rykende ferst Italiensk Pizza rett fra ovn til munn. Det er skikkelig digg!
Pizza Catering på ditt arrangement?

Lipoli leverer pizza til selskaper, møter og events. Hittil har vi levert i konfirmasjon, sommerfest, bryllupsfest og bursdager.

Vi kan stille med salgvogn på deres arrangement. Tenk deg å tilby gjestene rykende fersk pizza, rett fra ovn til munn i løpet av sekunder! Tenk deg å slippe å lage maten… Bare inviter gjester, dekk bordene og sørg for rikelig med tilbehør. Lipoli sjauer ut rykende ferske pizzaer i rekordfart!!!

Dersom det ikke funker med salgsvogn tar vi med pizzaovner og råvarer til deres kjøkken. Vi steker fortløpende 20-40 pizza pr. time og det funker greit i lag opp til 70 gjester.

Vi pleier å gjøre det slik : Vi har noen pizzaer ferdig varme og slicet ved serveringsstart. Dette settes frem på et anretningsbord hvor gjestene forsyner seg litt og litt. Mens bespisningen foregår steker vi flere pizza så fort vi kan. Dette sikrer rykende ferske pizzaer hver gang gjestene forsyner seg.
Normalt vil da bespisningen skje over 1-1.5t avhengig av antall gjester og antall ovner/arbeidere/servitører.

Dette funker knall på sommerfester, festivaler, nattmat i bryllup, hagefester og lignende.

Det er mulig å få catering alle ukedager og alle tider på døgnet. Vi jobber primært i Aurskog-Høland Kommune der vi har serveringsbevilling. Men vi kan også reise andre steder.

Ikke bare Pizza!

Vi kan etter hvert også tilby andre matretter. Sandwicher, smørbrød og annet? Kanskje pasta, supper, gryter? Lipoli fikser det meste. Kom med deres ønsker, så ser vi hva vi kan gjøre.

Leie oss inn på deres kjøkken?

Om dere leier et selskapslokale med kjøkken kan vi komme med ovn, råvarer og utstyr og lage pizzaer på stedet. Vår pizzaovn går på vanlig 1-fas 16A, så den funker over alt. Trengs det større mengder pizza må vi ha 2 ovner og dermed 2stk. 16A strømkurser.

Dersom du ønsker at vi kommer med matvognen utenfor ditt arrangement må du huske på at vi trenger 3-fast 32A eller 16A strømkurs max. 15m fra vogna.

Hva koster det? Man kommer ganske rimelig ut av det, for vi pleier å regne 2/3 pizza pr. person. Selv med en kostnad for oppmøte/rigg blir kuvertprisen ganske konkurransedyktig.

Vi gir deg gjerne et tilbud, men send oss først litt informasjon.
Kontakt oss gjerne for tilbud. E-post : lipolimat @ gmail.com eller ring oss gjerne på 92 571 571

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram