Håndverkspizza!
Vi lager deigen selv og benytter utelukkende Tipo 00 Pizzamel. Den lages ett døgn i forveien og er basert på en slags surdeig som kalles Poolish. Tomatsausen har vi utviklet over ganske lang tid. Den er selve signaturen vår og er basert på Italienske San Marzano tomater, blandet med frisk basilikum og vår krydderblanding. Vi bruker tid på produktene våre, og det gjenspeiles i smaken 😉
Den hvite sausen er basert på Crème fraîche. Her tilsetter vi også vår egne krydderblanding. Sausen blir brukt i Potetpizza og Focaccina.
Her finner du oversikt over allergener, næringsinnhold og produktvekt
Siden er under oppdatering, fordi vi endrer råvarer for tiden.
Pizza
Type | Allergener | Næringsinnhold/100g | Vekt (ca.) | |
Margherita | Gluten (hvetemel), melk, spor av Soya | Kalorier (KCAL) 230g, Fett 5g, Karbohydrater 35g, Kostfiber 1g, Protein 9g, Salt 2g | 340g | |
Potet | Gluten (hvetemel), melk, sennep, selleri, spor av Soya | |||
Skinke & Sjampinjong | Gluten (hvetemel), melk, spor av Soya | |||
Salami | Gluten (hvetemel), melk, salami, nøtter, spor av Soya | |||
Focaccina | Gluten (hvetemel), melk, sennep, spor av Soya | |||
Pepperoni (Sterk Salami) | Gluten (hvetemel), melk, sennep, spor av Soya | |||
Biffpizza | Gluten (hvetemel), melk, spor av Soya. Kan inneholde spor av nøtter/peanøtter. | |||
Tacopizza | Gluten (hvetemel), melk, selleri, sennep, spor av Soya | |||
Calzone | Gluten (hvetemel), melk, spor av Soya | |||
4 oster / quattro formaggi | Gluten (hvetemel), egg, melk, sennep, spor av Soya | |||
Capricciosa | Gluten (hvetemel), melk, spor av Soya | |||
Rømmedressing | Melk og egg |
Annet
Type | Allergener | Næringsinnhold/100g | Vekt (ca.) | |
Cornflakes-kjeks | Gluten (hvetemel), soya, nøtter. | |||
Coccoli m/melis og sjokolade | Gluten (hvetemel), soya, nøtter | |||
Coccoli m/rømmedressing | Gluten (hvetemel), spor av soya, melk. |
Har du spørsmål om våre produkter så bare ta kontakt på e-post : lipolimat@gmail.com