lipolimat@gmail.com

Produktinfo

Håndverkspizza

Vi lager deigen selv. Den lages ett døgn i forveien. Tomatsausen har vi utviklet over ganske lang tid. Den er selve signaturen vår, og er basert på Italienske San Marzano tomater blandet med frisk basilikum og vår krydderblanding. Sausen kokes i 3-4 timer for å få passe konsistens.

Vi bruker tid på produktene våre, og det gjenspeiles i smaken 😉

Den hvite sausen er basert på Crème fraîche. Her tilsetter vi også vår egne krydderblanding. Sausen blir brukt i Potetpizza og Focaccina.

Her finner du oversikt over allergener, næringsinnhold og produktvekt
Siden er under oppdatering, fordi vi endrer råvarer for tiden.

Pizza

TypeAllergenerNæringsinnhold/100gVekt (ca.)
MargheritaGluten (hvetemel), melk, spor av SoyaKalorier (KCAL) 230g, Fett 5g, Karbohydrater 35g, Kostfiber 1g, Protein 9g, Salt 2g340g
PotetGluten (hvetemel), melk, sennep, selleri, spor av Soya
Skinke & SjampinjongGluten (hvetemel), melk, spor av Soya
SalamiGluten (hvetemel), melk, spor av Soya
FocaccinaGluten (hvetemel), melk, sennep, spor av Soya
Sterk SalamiGluten (hvetemel), melk, spor av Soya
BiffpizzaGluten (hvetemel), melk, spor av Soya. Kan inneholde spor av nøtter/peanøtter.
TacopizzaGluten (hvetemel), melk, selleri, sennep, spor av Soya

Annet

TypeAllergenerNæringsinnhold/100gVekt (ca.)
Kyllingvinger
Cornflakes-kjeksGluten (hvetemel), soya, nøtter.
Coccoli m/melis og sjokoladeGluten (hvetemel), soya, nøtter
Coccoli m/rømmedressingGluten (hvetemel), spor av soya, melk.
Oppdatert 9/9-22

Har du spørsmål om våre produkter så bare ta kontakt på e-post : lipolimat@gmail.com

Meny & Bestilling
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram